Vrijwilligers gezocht voor ons jeugdkamp!!

Wij zijn op zoek naar leden, vaders, moeders, opa’s, oma’s etc. die willen helpen bij ons jeugdkamp. Het jeugdkamp is dit jaar voor de mini’s tot en met de C-jeugd!

Het kamp is in het weekend van 4 en 5 juli 2015. We zoeken mensen die in de organisatie willen helpen met het bedenken van leuke activiteiten.We zijn ook op zoek naar mensen die willen helpen met de begeleiding van het kamp. Vooral voor de zaterdagmiddag zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers!

Het kamp vindt plaats in Angeren, in de blokhut van de scouting en rondom het terrein van Bolder.

Wil je je aansluiten bij de organisatie of wil je begeleiden tijdens het kamp? Geef je dan z.s.m. op bij Cindy Peters tel. 06-42330619.

Wij hopen er weer een spetterend kamp van te kunnen maken met z’n allen!

Like en volg ons!

Sorry, the comment form is closed at this time.