HV Angeren zwaar onderuit tegen Kwiek

HV Angeren zwaar onderuit tegen Kwiek

Raalte – De handbalsters van HV Angeren waren in de tweede klasse B niet opgewassen tegen hoogvlieger Kwiek 3: 23-12. De Betuwse formatie bleek in Raalte na het knappe gelijkspel van vorige week tegen koploper Zwolle (11-11) niet in staat opnieuw het onderste uit de kan te halen.
“Kwiek 3 is een opleidingsteam met veel jonge en snelle speelsters”, had coach Hans Wissing gezien. “We lieten het in het begin al liggen, waren steeds een stapje te laat, waardoor we de hele wedstrijd achter de feiten aanliepen.”
HV Angeren moest het opnieuw zonder Karlijn Hoogveld (achillespeesblessure) stellen. Wissing: “Ik wil het niet als excuus aanvoeren, maar Karlijn zorgt bij ons vaak wel voor de meeste doelpunten. anderen moeten het dan overnemen, maar dat lukte deze keer duidelijk niet.”
Kwiek leidde bij rust al met 12-3, waarna de bezoeksters weinig meer restte dan de schade beperkt te houden. Dat lukte redelijk, maar spannend werd het niet meer. “Kwiek was gewoon beter. We konden het niet aan. Daar moeten we lering uit trekken”, aldus Wissing. Ramona Bouwman (4) en Ilse Tijssen (3) waren bij HV Angeren het meest trefzeker.

Tags:
No Comments

Post A Comment